Kook de jasmijnrijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, schep ze in kleine, ingevette timbaaltjes en houd deze warm.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de hertenbiefstukjes in 5 minuten rondom bruin. Voeg peper en zout naar smaak toe. Neem de biefstukjes uit de pan en laat het vlees 5 minuten rusten op een warme plek.
Bak in het achtergebleven bakvet de bosui al omscheppend op hoog vuur en voeg de sherry toe. Laat het geheel nog 2 minuten op laag vuur staan.
Schep de bosui uit de pan op voorverwarmde borden.
Voeg aan het bakvet knoflook, gemberwortel, kaneel, honing, rijstazijn, kippenbouillon en sojasaus toe. Laat de saus iets inkoken en hou deze warm.
Leg de gesneden plakjes vlees gestapeld op de bosui. Schep de saus eroverheen en serveer de hertenbiefstukjes met een timbaaltje jasmijnrijst. Garneren met rozenblaadjes van rettich en biet.