Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Dit recept wordt u aangeboden door Veluws Wild en Slagerij van der Horst.
Kijk voor meer recepten op veluws-wild.nl/recepten
Tartaar van hert met een uitsmijtertje van kwartel en truffelmayonaise
Recept afdrukken
Bereidingstijd
20
minuten
minuten
Totale tijd
20
minuten
minuten
Aantal personen
4
personen
Benodigdheden
pan
Ingrediënten
1
hertenbiefstuk
1
fijn gesnipperd sjalotje
1
eetlepel
gesneden bieslook
scheutje
olijfolie
4
kwarteleitjes
Friséesla
1
bosje
kervel
Truffelmayonaise
crème fraiche
mayonaise
truffelsalsa
Instructies
Hak de biefstuk fijn, totdat het vlees een tartaarstructuur heeft.
Meng de gehakte biefstuk met de olijfolie, sjalot en bieslook. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Meng de mayonaise met de crème fraîche en truffelsalsa en breng dit op smaak met peper en zout.
Maak met een ronde uitsteker vier tartaartjes en verdeel deze over de borden.
Bak de kwarteleitjes. Zorg dat het eigeel heel blijft.
Leg op elk tartaatje een gebakken eitje.
Druppel de truffelmayonaise eromheen en garneer met frisée en kervel.