Verwarm de oven op 220 graden (hetelucht 200 graden).
Bestrijk de hazenrugfilets dun met mosterd.
Hak de kruiden met de knoflook fijn. Schep ze met de citroenrasp, het verkruimelde wittebrood en wat zout en peper door elkaar en schep er 2 eetlepels van de olie door. Verdeel dit mengsel over de filets en druk het voorzichtig aan.
Leg de filets in de ovenschaal die met een eetlepel olijfolie is bestreken en druppel de rest van de olie over de filets.
Schuif ze 12-15 minuten in de voorverwarmde oven.
Schakel de ovengrill in en laat het korstje in een paar minuten kleuren. Houd de oven goed in de gaten, want het kruidenkorstje kan snel verbranden.
Laat de hazenrugfilets een paar minuten rusten voor ze in dikke plakken worden gesneden.
TIP: Lekker met gegrilde tomaten en krieltjes of met spruitjes, stoofpeertjes en rodekool en aardappelkroketjes.