Wij verkopen uitsluitend edelhert. Alleen op bestelling kunnen wij ook damhert leveren, de wachttijd hiervoor is alleen langer. Informeer naar de mogelijkheden.
Duo van hert en zwijn
Een lekker hert en wild zwijn biefstukje van ±90 gram.
The best of both worlds.
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Bak het vlees ±3 minuten in roomboter en doe het daarna ±15 minuten in de oven op 80°C.
Kruidt het vlees met peper en zout of wildkruiden.
Herten bovenbil
Hertenbiefstuk aan stuk.
Geschikt om zelf hertencarpaccio van te snijden.
Herten bovenbil kunt u zelf portioneren.
Bereiding:
Laat het vlees eerst op kamertempratuur komen.
Daarna aanbraden in de pan.
Na het aanbraden, nagaren in de oven op 150°C tot een kerntempratuur van 53°C.
Herten carpaccio voor twee personen
Onze hertencarpaccio is dun gesneden herten biefstuk.
Op het bord liggen twee gesneden porties van ±75 gram.
Maak de carpaccio mooi op en u heeft een heerlijk voorgerecht!
Bereiding:
5 minuten voor gebruik uit diepvries halen.
Herten coppa
Herten coppa. Smaakvolle rauweham gemaakt van hert van de Veluwe.
Herten ham
Heerlijke gekruide en gegrilde achter bout van het hert.
Van deze ham kunt u ook carpaccio maken.
Lekker bij de tapas, op brood of als voorgerecht!
Per 100 gram verpakt.
Herten hamburgers (per 2 verpakt)
Onze hertenburgers zijn verpakt per 2 en ingevroren!
De hamburgers zijn heerlijk gekruid en hebben een lekker krachtige smaak.
Ook zeer geschikt voor op de BBQ!
Bereiding:
±12 minuten bakken als een normale hamburger.
Herten landworst
Deze worst is gemaakt van het Veluwse hert. Deze worst is licht gezouten en lekker gekruid.
Al onze worsten komen uit eigen worstmakerij en worden met passie gemaakt.
Herten pastrami
Heerlijke gekruide en gegrilde achter bout van het hert.
De pastrami is iets sterker gekruid dan de normale herten ham.
Van deze ham kunt u ook carpaccio maken.
Lekker bij de tapas, op brood of als voorgerecht!
Per 100 gram verpakt.
Herten picanha/staartstuk
Onze picanha heeft een gewicht tussen 200-450 gram.
Herten rookworst
Net even iets anders dan de normale rookworst.
Vers gerookt uit onze eigen worstmakerij.
Per stuk gevacumeerd.
Bereiding:
Zet water op het vuur, maar zorg dat het onder 90°C blijft.
Wel de rookworst in het water ±25-30 minuten.
Herten spies
Onze herten spiesjes zijn verpakt per 2 (2 x ±80 gram)!
De herten spiesjes zijn gemaakt van lekker mals hertenbiefstuk.
De spiesjes zijn ongekruid, dus kunt u ze zelf naar eigen wens kruiden.
Perfect voor op de BBQ!
Herten stoofvlees
In blokjes gesneden hertenschouder en hertennek.
Per 500 gram te bestellen.
Bereiding:
stoven
Herten verse worst (per 2 verpakt)
Onze herten verse worsten zijn verpakt per twee!
Deze heerlijke worsten komen uit eigen worstmakerij en zijn gekruid met onze eigen wildkruiden.
Bereiding:
Braden als normale verse worst.
Hertenbiefstuk 100-130 gram
Deze biefstukjes zijn geportioneerd in porties van 100-130 gram.
Voor elke gelegenheid lekker!
Bereiding:
Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen.
Bak het vlees aan in de pan ±2-3 minuten.
Hierna de biefstukjes 15 minuten nagaren in de oven op 80°C.
Hertenbiefstuk 130-170 gram
Deze biefstukjes zijn geportioneerd in porties van 130-170 gram.
Voor elke gelegenheid lekker!
Bereiding:
Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen.
Bak het vlees aan in de pan ±2-3 minuten.
Hierna de biefstukjes 15 minuten nagaren in de oven op 80°C.
Hertenbiefstuk 170-240 gram
Deze biefstukjes zijn geportioneerd in porties van 170-240 gram.
Voor elke gelegenheid lekker!
Bereiding:
Laat het vlees eerst op kamertemperatuur komen.
Bak het vlees aan in de pan ±2-3 minuten.
Hierna de biefstukjes 15 minuten nagaren in de oven op 80°C.
Hertenbiefstuk gourmet
Onze hertenbiefstuk nu ook in kleiner formaat voor op de gourmet!
Lekker luxe gourmetten.
180 gram per bakje.