Ree biefstuk
Ree biefstuk is gesneden uit de achter bout en heeft een karakteristieke wild smaak.
De biefstukjes kunnen wisselende gewichten hebben, maar zijn meestal tussen de 80 en 140 gram.
Het advies is om twee biefstukjes per persoon te serveren wanneer de biefstukjes klein zijn.
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Braadt het eerst even aan in de pan en daarna ±10 minuten verder garen in de oven op 80°C.
Ree bout rollade
Deze rollade is gemaakt van de ree achterbout.
Heerlijk gekruid met onze eigen kruiden.
Met recht een speciaal stukje vlees!
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Braadt het eerst aan in de pan ±5 minuten en daarna in de oven op 150°C tot een kerntemperatuur van 54°C.
Reebout
Reebout heeft een karakteristieke wildsmaak en is uitermate geschikt om in zijn geheel te bereiden.
Reebout is te bestellen zonder en met been.
Wanneer u kiest voor met been zit er alleen nog een 'bilpijpje' in.
Reepaté grof
Heerlijke paté met passie gemaakt in eigen keuken!
Perfect voor op brood of bij de borrel!
Per 150 gram verpakt.
Reepaté naturel
Heerlijke paté met passie gemaakt in eigen keuken!
Perfect voor op brood of bij de borrel!
Per 150 gram verpakt.
Reepeper
Met passie bereid in eigen keuken.
Onze reepeper bestaat uit: vers gesneden reepoulet, mager spek dobbelsteentjes, roomboter, vers gesneden ui, vers gesneden wortel, vers gesneden champignons, gepureerde tomaten, zilveruitjes, wildkruiden, peper, tijm en rode wijn.
Bereiding:
Laat de reepeper ontdooien.
Daarna opwarmen in de magnetron.
Reerack
Reerack is de reerug zonder wervels maar met ribbetjes.
Reerack wordt aan stuk verkocht.
Gewichten kunnen afwijken, maar zijn meestal ± 250 - 500 - 750 gram.
Heerlijk voor op de BBQ!
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Braadt het vlees eerst even aan in de pan en laat het daarna in de oven nagaren tot een kern van 53°C.
Reerug in de been
Onze reeruggen hebben een gewicht tussen de 5oo gram en 1750 gram.
Reerugfilet
Op de reerugfilet zit allen nog het zilver vlies.
Wil u het zilver vlies verwijdert hebben? Geen probleem, geef dit dan aan bij de opmerkingen!
Wildbotten
Ideaal voor het trekken van fond.
Wij laten aan onze botten iets vlees zitten, hierdoor krijgt u een lekkere en vollere smaak.
Wildfond
Onze wildfond is getrokken van wildbotten, thijm, rozemarijn, ui, prei, wortel, knolselderij, tomaat en verse knoflook.
Verkrijgbaar in klein (250 gram) en groot (500 gram).
Wildschaal groot
Onze wildschalen zijn rijkelijk gevuld!
Leuk als cadeau, maar ook leuk voor u zelf.
Inhoud:
herten rug filet ±400 gram
wildzwijn poulet ±500 gram
herten poulet ±500 gram
hertenburgers
wildzwijn verse worst
wildzwijn coppa
hertenham
ree paté
reebout rollade ±750 gram
Wildschaal middel
Onze wildschalen zijn rijkelijk gevuld!
Leuk als cadeau, maar ook leuk voor u zelf.
Inhoud:
Veluwse hert landworst
ree paté
wildzwijn poulet ±500 gram
herten poulet ±500 gram
hertenbiefstuk ±250 gram
wildzwijn biefstuk ±250 gram
wildzwijn verse worst ±250 gram
Wildstoof
Met passie bereid in eigen keuken.
Onze wildstoof bestaat uit: vers hertenstoofvlees, vers gesneden uit, heerlijke spekblokjes, vers gesneden champignons, zilveruitjes, rode wijn, lekkere preiselbeeren, wild kruiden en peper.
Bereiding:
Eerst laten ontdooien.
Daarna opwarmen in de magnetron.