Hertenbout zonder been
Herten achterbout zonder been.
Uitermate geschikt voor et maken van een hertenbout rollade of om aan stuk te bereiden.
Voor de 'thuis-slagers' ook zelf af te vliezen en te portioneren als biefstuk.
Gewichten kunnen iets afwijken.
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Braadt het vlees eerst even aan in de pan en daarna nagaren in de oven op 150°C tot een kerntemperatuur van 53°C.
Hertengehakt
Vers gedraaid hertengehakt, daarna ingevroren per 500 gram.
Geschikt om zelf hertenburgers van te maken.
Ook erg lekker door de pasta.
Bereiding:
braden
Hertenhaas
Hertenhaas is het meest malse stukje vlees van het hert.
Het wordt ook wel de 'haasbiefstuk' van het hert genoemd.
Bereiding:
Als u hertenhaas aan stuk bereidt, moet de haas eerst gelijk worden gemaakt.
Vouw de rand naar binnen en maak deze vast met een touwtje of met een prikker.
Laat de hertenhaas op kamertemperatuur komen.
Hierna kunt u de hertenhaas rondom mooi bruin bakken (± 3 min) en daarna in de oven op 80°C (± 15 min).
Tip:
Kruid de hertenhaas alleen met peper en zout.
Hertenkotelet
Onze koteletten zijn per stuk verpakt en zijn heerlijk op de BBQ!
Hertenpaté grof
Heerlijke paté met passie gemaakt in eigen keuken!
Perfect voor op brood of bij de borrel!
Per 150 gram verpakt.
Hertenpaté naturel
Heerlijke paté met passie gemaakt in eigen keuken!
Perfect voor op brood of bij de borrel!
Per 150 gram verpakt.
Hertenrack
Hertenrack wordt aan stuk verkocht.
Gewichten kunnen afwijken, maar deze gewichten zijn te bestellen: 500, 750, 1000, 1250, 1500, 1750, 2000 gram.
Heerlijk voor op de BBQ!
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Braadt het vlees eerst even aan in de pan en laat het daarna in de oven nagaren tot een kern van 53°C.
Hertenrollade
Onze hertenrollade is gemaakt van hertenbout en is heerlijk gekruid met onze eigen wildkruiden.
Een heerlijke rollade vol smaak!
Bereiding:
Laat de rollade op kamertemperatuur komen.
Braadt de rollade eerst even aan in de pan, daarna nagaren in de oven op 150°C tot een kerntemperatuur van 53°C.
Hertenrugfilet
Lekker mals stukje vlees vol van smaak!
Onze hertenrugfilet is al gevliesd.
Perfect voor op de BBQ!
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Bak het vlees rondom bruin en gaar het daarna in de oven op 150°C tot een kerntemperatuur van 53°C.
Let op: Dit product is per 250 gram verpakt.
Hertenschenkel
Van de hertenschenkel kunt u fond maken en wildbouillon trekken.
Ook is het uitermate geschikt voor herten ossobuco.
De hertenschenkel wordt per 500 gram verpakt.
Hertensucade
Onze herten sucade wordt aan stuk verkocht.
Gewichten kunnen afwijken.
Heerlijk vlees om te stoven!
Bereiding:
stoven
Hertenzadel
Hertenzadel is hertenrugfilet met been.
Een heerlijk mals stukje vlees.
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Braadt het eerst even aan in de pan en gaar het daarna door in de oven op 140°C tot een kerntemperatuur van 53°C.
Wildbotten
Ideaal voor het trekken van fond.
Wij laten aan onze botten iets vlees zitten, hierdoor krijgt u een lekkere en vollere smaak.
Wildfond
Onze wildfond is getrokken van wildbotten, thijm, rozemarijn, ui, prei, wortel, knolselderij, tomaat en verse knoflook.
Verkrijgbaar in klein (250 gram) en groot (500 gram).
Wildragout
De wildragout is gemaakt van hertenvlees.
Deze ragout is met passie bereid in eigen keuken.
Wildschaal groot
Onze wildschalen zijn rijkelijk gevuld!
Leuk als cadeau, maar ook leuk voor u zelf.
Inhoud:
herten rug filet ±400 gram
wildzwijn poulet ±500 gram
herten poulet ±500 gram
hertenburgers
wildzwijn verse worst
wildzwijn coppa
hertenham
ree paté
reebout rollade ±750 gram
Wildschaal klein
Onze wildschalen zijn rijkelijk gevuld!
Leuk als cadeau, maar ook leuk voor u zelf.
Inhoud:
hertenbiefstuk ±200 gram
wildzwijn stoofvlees ±500 gram
wildzwijn paté
wildzwijn verse worst
herten hamburgers
Veluwse wildzwijn landworst
Wildschaal middel
Onze wildschalen zijn rijkelijk gevuld!
Leuk als cadeau, maar ook leuk voor u zelf.
Inhoud:
Veluwse hert landworst
ree paté
wildzwijn poulet ±500 gram
herten poulet ±500 gram
hertenbiefstuk ±250 gram
wildzwijn biefstuk ±250 gram
wildzwijn verse worst ±250 gram