Wildzwijn filet/biefstuk
Het lekkerste stukje vlees van het Veluwse wild zwijn en is perfect om biefstuk van te snijden.
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Eerst even aanbraden in de pan, daarna ±10 minuten op 80°C in de oven.
Wildzwijn gehakt
Perfect gehakt voor balletjes gehakt en is een lekkere vulling voor een rollade.
Wild zwijn gehakt is ook erg lekker door de pasta.
Bereiding:
braden
Wildzwijn haas
Wild zwijn haas is de varkenshaas van het wild zwijn.
Dit stukje vlees is het meest malse stukje vlees van het wild zwijn.
De haasjes zijn wisselend van gewicht aangezien de zwijnen ook een wisselend gewicht hebben.
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Eerst even aanbraden in de pan, daarna ±10 minuten in de oven op 80°C.
Tip:
Snij er mooie medaillons van.
Wildzwijn ham
Gebraden wildzwijn ham.
Heerlijk voor bij de tapas, op brood of als voorgerecht.
Per 100 gram verpakt.
Wildzwijn hamburger (per 2 verpakt)
Onze wild zwijn hamburgers zijn per 2 verpakt!
De hamburgers zijn heerlijk gekruid en hebben een lekker krachtige smaak.
Ook zeer geschikt voor op de BBQ!
Bereiding:
± 12 minuten bakken als een normale hamburger.
Wildzwijn kotelet
Onze koteletten zijn per stuk verpakt.
Heerlijk voor op de BBQ!
Wildzwijn landworst
Deze worst is gemaakt van het Veluwse wild zwijn. De worst is licht gezouten en lekker gekruid met wild kruiden.
Al onze worsten komen uit eigen worstmakerij en worden met passie gemaakt.
Wildzwijn procureur
Onze wildzwijn procureur is geschikt om wild zwijn pulled porc van te maken, maar ook voor rollades.
Deze procureur is ideaal als braadstuk.
Ook heerlijk voor op de BBQ!
Bereiding:
braden/stoven
Wildzwijn rack
Onze wildzwijn racks zijn perfect voor een geslaagde wild BBQ!
U kunt er kleinere porties van maken zodat u ze maar kort hoeft te bakken.
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Eerst aanbraden op laag vuur, daarna nagaren in de oven op 80°C tot een kern van 62°C.
Tip:
Bak de wildzwijn rack aan stuk zoals dat staat bij de bereiding.
Hierna laten rusten, kruiden met iets peper en zout en aansnijden maar!
Wildzwijn rollade
Onze wild zwijn rollade is gemaakt van wild zwijn bout.
Lekker gekruid met onze eigen wild kruiden.
Bereiding±
Laat de rollade op kamertemperatuur komen.
Begin met het aanbraden van de rollade in de pan.
Daarna nagaren op 80°C tot een kerntemperatuur van 62°C.
Wildzwijn schenkel
Van de wildzwijn schenkel kunt u fond maken en wildbouillon trekken.
Ook is het uitermate geschikt voor wild zwijn ossobuco.
De schenkels kunnen verschillen van gewicht, maar zijn meestal tussen de 150 en 400 gram.
Bereiding:
stoven
Wildzwijn schnitzel
De schnitzels zijn per stuk gevacumeerd en ingevroren.
Wildzwijn schnitzel gepaneerd
De schnitzels zijn per stuk gevacumeerd en ingevroren.
Wildzwijn spies
Onze wild zwijn spiesjes zijn verpakt per 2 (2 x ±80 gram)!
De wild zwijn spiesjes zijn gemaakt van lekker mals wild zwijn biefstuk.
De spiesjes zijn ongekruid, dus kunt u ze zelf naar eigen wens kruiden.
Perfect voor op de BBQ!
Wildzwijn stoofvlees
In blokjes gesneden wildzwijn schouder en wildzwijn nek.
Per 500 gram verpakt.
Bereiding:
stoven
Wildzwijn sucade
Onze wild zwijn sucade is wisselend van gewicht en vanaf 150 gram per stuk verpakt.
Te bestellen vanaf 500 gram.
Bereiding:
stoven
Let op: beperkt leverbaar
Wildzwijn verse worst (per 2 verpakt)
Onze wild zwijn verse worsten zijn verpakt per twee!
Deze heerlijke worsten komen uit eigen worstmakerij en zijn gekruid met onze eigen wildkruiden.
Bereiding:
Braden als normale verse worst.