Hertenrugfilet
Lekker mals stukje vlees vol van smaak!
Onze hertenrugfilet is al gevliesd.
Perfect voor op de BBQ!
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Bak het vlees rondom bruin en gaar het daarna in de oven op 150°C tot een kerntemperatuur van 53°C.
Let op: Dit product is per 250 gram verpakt.
€69,00 per kilo
In winkelwagen
Hertenschenkel
Van de hertenschenkel kunt u fond maken en wildbouillon trekken.
Ook is het uitermate geschikt voor herten ossobuco.
De hertenschenkel wordt per 500 gram verpakt.
€19,90 per kilo
In winkelwagen
Hertensucade
Onze herten sucade wordt aan stuk verkocht.
Gewichten kunnen afwijken.
Heerlijk vlees om te stoven!
Bereiding:
stoven
€26,90 per kilo
In winkelwagen
Hertenzadel
Hertenzadel is hertenrugfilet met been.
Een heerlijk mals stukje vlees.
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Braadt het eerst even aan in de pan en gaar het daarna door in de oven op 140°C tot een kerntemperatuur van 53°C.
€32,90 per kilo
In winkelwagen
Ree biefstuk
Ree biefstuk is gesneden uit de achter bout en heeft een karakteristieke wild smaak.
De biefstukjes kunnen wisselende gewichten hebben, maar zijn meestal tussen de 80 en 140 gram.
Het advies is om twee biefstukjes per persoon te serveren wanneer de biefstukjes klein zijn.
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Braadt het eerst even aan in de pan en daarna ±10 minuten verder garen in de oven op 80°C.
€63,90 per kilo
In winkelwagen
Ree bout rollade
Deze rollade is gemaakt van de ree achterbout.
Heerlijk gekruid met onze eigen kruiden.
Met recht een speciaal stukje vlees!
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Braadt het eerst aan in de pan ±5 minuten en daarna in de oven op 150°C tot een kerntemperatuur van 54°C.
€31,90 per kilo
In winkelwagen
Reebout
Reebout heeft een karakteristieke wildsmaak en is uitermate geschikt om in zijn geheel te bereiden.
Reebout is te bestellen zonder en met been.
Wanneer u kiest voor met been zit er alleen nog een 'bilpijpje' in.
€25,90 per kilo
In winkelwagen
Reepaté grof
Heerlijke paté met passie gemaakt in eigen keuken!
Perfect voor op brood of bij de borrel!
Per 150 gram verpakt.
€24,90 per kilo
In winkelwagen
Reepaté naturel
Heerlijke paté met passie gemaakt in eigen keuken!
Perfect voor op brood of bij de borrel!
Per 150 gram verpakt.
€24,90 per kilo
In winkelwagen
Reepeper
Met passie bereid in eigen keuken.
Onze reepeper bestaat uit: vers gesneden reepoulet, mager spek dobbelsteentjes, roomboter, vers gesneden ui, vers gesneden wortel, vers gesneden champignons, gepureerde tomaten, zilveruitjes, wildkruiden, peper, tijm en rode wijn.
Bereiding:
Laat de reepeper ontdooien.
Daarna opwarmen in de magnetron.
€28,90 per kilo
In winkelwagen
Reerack
Reerack is de reerug zonder wervels maar met ribbetjes.
Reerack wordt aan stuk verkocht.
Gewichten kunnen afwijken, maar zijn meestal ± 250 - 500 - 750 gram.
Heerlijk voor op de BBQ!
Bereiding:
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Braadt het vlees eerst even aan in de pan en laat het daarna in de oven nagaren tot een kern van 53°C.
€64,90 per kilo
In winkelwagen
Reerug in de been
Onze reeruggen hebben een gewicht tussen de 5oo gram en 1750 gram.
€41,90 per kilo
In winkelwagen
Reerugfilet
Op de reerugfilet zit allen nog het zilver vlies.
Wil u het zilver vlies verwijdert hebben? Geen probleem, geef dit dan aan bij de opmerkingen!
€85,00 per kilo
In winkelwagen
Wild zwijn buik in de been
Wild zwijn buik in de been is NIET bijgesneden wild zwijn sparerib.
Bereiding:
stoven
€13,95 per kilo
Lees meer
Wild zwijn sparerib
De enige echte wildzwijn spareribs van de Veluwe!
100% wildzwijn.
Let op: beperkt leverbaar.
Wilt u weten waarom? Neem contact op met de slager.
€20,90 per kilo
Lees meer